Η εταιρεία

λίγα λόγια για μας ...

Η εταιρεία Ε.Χαρατσίδου - Α.Τσικιρίδου Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο “HolodOK” εδρεύει στην Αθήνα από το 2002.
Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι εισαγωγή και χονδρική πώληση τροφίμων και ποτών που απευθύνεται σε εξειδικευμένη "νοσταλγική" ρωσόφωνη αγορά της Ελλάδας.
Το ευρύ φάσμα των προτεινόμενων προϊόντων υψηλής ποιότητας ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προτιμήσεις και μεταφέρει στον καταναλωτή μια πλήρη γκάμα των γευστικών αποχρώσεων.
Σε μας θα βρείτε τα γνωστά και περιζήτητα προϊόντα, όπως τα ρωσικά παγωτά, κατεψυγμένα τρόφιμα και γαλακτοκομικά προϊόντα, γνήσιο ρώσικο ψωμί Borodino και γλυκίσματα, τσάι, delicatessen καπνιστά ψάρια και ψάρια σε άλμη, κονσερβοποιημένα κρέατα και ψαρικά, πάντα φρέσκο χαβιάρι και υψηλής ποιότητας σαλάμια, καθώς χυμούς, ποτά και πολλά άλλα ...
Η ποικιλία των προϊόντων εισάγεται από την Ρωσία, Γερμανία, χώρες της Βαλτικής και ανατολικής Ευρώπης, και μόνο από τους κορυφαίους συνεργάτες-παραγωγούς.
Η παράδοση γίνεται με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα εντός Αττικής, καθώς και με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Η ομάδα των ανθρώπων μας, σε μακροχρόνια βάση έχει αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της εταιρίας, ανταποκρίνοντας έτσι στις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.